Αιτήσεις εγγραφής στο Λύκειο για το σχολικό έτος 2018-2019.

Παρακαλούνται οι κηδεμόνες των μαθητών που θα φοιτήσουν το σχολικό έτος 2018-2019 στο Λύκειο του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας, να προσέλθουν στο σχολείο ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής την Πέμπτη 28 και Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 από 8.30 π.μ. έως 14.30 μ.μ.

Απαραίτητα έγγραφα:

  • Αίτηση εγγραφής. Θα δοθεί στο σχολείο για συμπλήρωση. Εναλλακτικά: aitisi.pdf
  • Υπεύθυνη Δήλωση. Θα δοθεί στο σχολείο για συμπλήρωση. Εναλλακτικά:
    ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ 2018.pdf
  • Το αντίγραφο της Ηλεκτρονικής Δήλωσης, όπως εμφανίζεται στην προσωπική σελίδα του κηδεμόνα στο: «e-eggrafes.minedu.gov.gr». Εάν δεν υπάρχει το έγγραφο, ας έχετε μαζί σας τους κωδικούς Taxisnet ώστε να μπορούμε να συνδεθούμε και να το εκτυπώσουμε από το σχολείο.
  •  Φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του/της μαθητή/τριας ή Πιστοποιητικό του Δήμου/Δημοτικής Ενότητας στα Μητρώα του οποίου είναι εγγεγραμμένος/η ο/η μαθητής/τρια, εφόσον δεν έχει δελτίο αστυνομικής ταυτότητας. Εάν ο/η μαθητής/τρια δεν έχει δελτίο αστυνομικής ταυτότητας και δεν υποβληθεί Πιστοποιητικό του Δήμου/Δημοτικής Ενότητας στα Μητρώα του οποίου είναι εγγεγραμμένος/η ο/η μαθητής/τρια, τότε το Πιστοποιητικό αναζητείται αυτεπάγγελτα από τον/την Διευθυντή/ντρια του σχολείου ώστε να καταχωρίζονται τα στοιχεία του/της που ορίζονται στο άρθρο 11.

Ορισμένες ηλεκτρονικές δηλώσεις που χρειάστηκαν διορθώσεις στοιχείων, δεν εμφανίζονται ακόμη στο σύστημα και  θα είναι σε αναμονή για λίγες ημέρες.

Για οποιαδήποτε τροποποίηση θα υπάρξει ενημέρωση.

  • Περισσότερες πληροφορίες από την σελίδα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας: http://dide.lef.sch.gr/4556
  • Αναλυτικό χρονοδιάγραμμα Ηλεκτρονικών Δηλώσεων και σχετικές οδηγίες:
    15_05_18_odigies-e-eggrafes

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...