Μουσικό Σχολείο Λευκάδας
Λίγα Λόγια για το Web Site

To Web Site του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας στην αρχική  έκδοσή του αναπτύχηθκε στο πλαίσιο του προγράμματος "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ (WEB SITE) ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ" και στο μάθημα επιλογής της Β' Λυκείου "ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ" κατά το σχολικό έτος 2007-2008. Για την ανάπτυξή του εργάστηκαν:

Συντονιστές Καθηγητές: Στέργιος Παλαμάς, Φούρου Αγγελική

Οι μαθητές της Β Λυκείου: ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΥ ΧΡΥΣΑ, ΜΑΡΟΥΣΗ ΚΩΝ/ΝΑ, ΚΟΨΑΛΗ ΑΛΕΞΙΑ, ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΥ ΑΛΕΞΙΑ, ΣΤΑΥΡΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΠΥΡΟΣ, ΚΟΥΡΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΔΗΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Οι μαθητές του Γ1 Γυμνασίου: ΑΛΜΠΑΝΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΒΛΑΧΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΒΡΑΚΑΤΣΕΛΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ, ΓΕΡΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ, ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ ΜΑΡΙΑΝΘΗ, ΔΗΜΟΥ ΟΛΓΑ, ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ, ΚΑΒΒΑΔΑ ΕΛΕΝΗ, ΚΑΒΒΑΔΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ, ΚΑΛΛΙΝΤΕΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΚΑΜΠΕΛ ΚΙΡΑ, ΛΕΧΝΕΡ ΑΡΙΑΔΝΗ, ΜΠΟΥΓΚΕ-ΦΑΤΟΥΡΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ.

To Web Site ενημερώθηκε στο πλαίσιο του μαθήματος επιλογής της Β' Λυκείου "ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ" κατά το σχολικό έτος 2009-2010. Για την ανάπτυξή του εργάστηκαν μαθητές της Β' Λυκείου σε συνεργασία με τον καθηγητή Πληροφορικής του σχολείου Σοφιανό Κων/νο.