Το Μουσικό Σχολείο σας Εύχεται Καλές Γιορτές!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος γιορτάζουμε το μεγαλύτερο γεγονός στην ιστορία της ανθρωπότητος. Το γεγονός που με τέσσερις μόνο λέξεις περιέγραψε ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος. « Ο λόγος σάρξ εγένετο ».

Το γεγονός της Γεννήσεως.

Τα τελευταία χρόνια βιώνουμε καταστάσεις δύσκολες. Καταστάσεις που είχε χρόνια να γνωρίσει η ανθρωπότητα. Οι διαφόρων ειδών περιορισμοί που κατά διαστήματα επιβάλλονται δεν επιτρέπουν στους μαθητές μας και στους εκπαιδευτικούς μας να απελευθερώσουν τις δημιουργικές τους δυνάμεις, τις γνώσεις τους τα ενδιαφέροντά τους.

Παρ΄ όλες τις δύσκολες όμως συνθήκες, η σχολική μας κοινότητα βρίσκει τρόπους δημιουργικής έκφρασης, συμβάλλοντας σε μια γενικότερη προσπάθεια πολιτιστικής αναζωογόνησης και πνευματικής δημιουργίας. Το ηθικό και παιδαγωγικό δίδαγμα είναι ότι η ανάγκη πνευματικής δημιουργίας υπερτερεί κάθε άλλης ανάγκης. Κάθε είδους εμπόδιο δεν είναι ικανό να εμποδίσει την εκπλήρωση πνευματικών στόχων.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά, να συγχαρώ θερμά, όλη τη σχολική μας κοινότητα για τη μικρότερη ή μεγαλύτερη συμβολή της στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Καλά Χριστούγεννα! Να γιορτάσουμε και να δοξάσουμε το θαυμαστό γεγονός της Γέννησης, όχι μόνο με λόγια, αλλά με έργα ειρηνικά που μας επιτρέπουν να απολαύσουμε όσα μας εξασφάλισε στην παρούσα ζωή, ¨ο εν σπηλαίω γεννηθείς και εν φάτνη ανακλιθείς¨ , Κύριος.

Χρόνια πολλά, καλή χρονιά!

 

Ο Διευθυντής

Νικόλαος Κονιδάρης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...